De praktijkassistentes

De praktijk wordt ondersteund door een hooggekwalificeerde praktijkassistente, Ilse en de praktijkassistente in opleiding. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de praktijk en zullen u vaak goed kunnen helpen. Behalve aan de balie in de praktijk, spreekt u hen ook aan de telefoon. Zij kunnen heel goed de ernst van een situatie inschatten, weten precies wanneer er advies gegeven kan worden en vragen aan u of u hiermee geholpen bent. Natuurlijk weten zij ook wanneer de dokter nodig is. Een afspraak op het spreekuur kunt u overigens altijd maken als u dat liever wilt. Onze assistentes kunnen door korte vragen goed inschatten welke tijd er genomen moet worden voor bepaalde klachten, zodat de wachttijd voor andere mensen niet te groot wordt. Met voldoende kennis en kunde verrichten ze ook belangrijke onderzoeken voor de dokters zoals bloedonderzoek, hartfilmpjes en uitstrijkjes.

Caroline, praktijkmanager
Hilde van Ruremonde, praktijkassistente“Vanaf oktober 2021 ben ik gestart als praktijkmanager voor twee huisartsenpraktijken, Het Groene Hart en Dijkstraten. Als praktijkmanager is het mijn taak om te ondersteunen bij het organiseren en managen van de huisartsenpraktijk. In mijn takenpakket vallen onder andere het beleidsmatige-, organisatorische-, personele- en kwaliteitszaken. Mijn functie als praktijkmanager is een leuke en afwisselende functie.
Na 5 jaar gewerkt te hebben in een openbare apotheek als farmaceutisch manager heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenpraktijk. Inmiddels heb ik in 3 jaar tijd bij verschillende huisartsen ervaring op gedaan als praktijkmanager. Met mijn opgedane ervaring zal ik het team en de huisartsen ondersteunen met alle niet-medische zaken.”

Ilse, praktijkassistente
Aniet van DijkIn 2021 ben ik gestart als assistente binnen Huisartsenpraktijk Dijkstraten. Na 9 jaar als assistente in een huisartsenpraktijk in Eindhoven te hebben gewerkt werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging.U kunt bij mij terecht om afspraken te maken, voor telefonische adviezen en kleine medische behandelingen.
Wat mij het meeste aanspreekt in het werk als doktersassistente in een huisartsenpraktijk, is de afwisseling in de taken die je hebt. Geen enkele dag is hetzelfde en het kan elke minuut veranderen!

Lynn, praktijkassistente 
Lynn Lathouwers, praktijkassistente“Persoonlijk stukje volgt nog…”

Maril, medisch secretaresse
Diandra Dapaw, praktijkassistente“Na 21 jaar bij Diagnostiek Voor U te hebben gewerkt werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en deze vond ik hier in de huisartsenpraktijk . Ik ben 1 mei 2021 begonnen als balie assistente/medisch secretaresse . Een nieuwe functie binnen de huisartsenpraktijk die nog vorm moest krijgen en waar we nog steeds zoeken naar het meest ideale voor mij , mijn collega’s maar vooral voor de patiënt. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen, ben altijd bereid om, daar waar kan, te helpen of te zoeken naar de beste oplossing.”

Wij staan klaar voor U!