Informatie voor nieuwe patiënten

Welkom!
Fijn dat u geïnteresseerd bent in onze huisartsenpraktijk. Om u een beetje wegwijs te maken, vertellen we u graag meer over ons, het team en wat we voor u kunnen betekenen.

Over de praktijk
In 2001 is de toenmalige praktijk van dokter Vos gaan samenwerken met de Huisartspraktijk van dokter Kleijne, welke nu Huisartsenzorg Het Groene Hart heet. In 2006 is de praktijk verhuisd naar Medisch Centrum De Schakel. Ondanks dat daar jarenlang heel fijn samengewerkt is met andere huisartspraktijken en de apotheek, is door de veranderingen in de zorg de ruimte daar te beperkt geworden en de samenwerking met meerdere disciplines in 1 gebouw was uiteindelijk de wens. Na jaren van voorbereidingen is het gelukt om een gezondheidscentrum op te richten met vele disciplines om mee samen te werken.  Wij geloven namelijk dat samenwerking in de zorg meer kwaliteit kan bieden omdat we meer kennis en kunde in huis hebben. We kunnen dan gebruik maken van elkaars kwaliteiten en hebben daardoor ook meer mogelijkheden om op een breder vlak zorg te verlenen. Daarnaast zijn we beter bereikbaar en beschikbaar voor onze patiënten. In december van dit jaar gaan we ons vestigen in een nieuw gezondheidscentrum aan de Veldweg met 12 disciplines uit de gezondheidzorg. Dit centrum ligt maar een paar honderd meter van onze huidige lokatie af. Voor deze verhuizing, in oktober 2020, is de praktijk van dokter Vos overgegaan in de huidige Huisartsenpraktijk Dijkstraten. Deze praktijk blijft als zelfstandige praktijk functioneren zoals deze dat altijd heeft gedaan, echter met wederzijdse ondersteuning van Huisartsenzorg Het Groene Hart, waardoor we nog meer zorg en service kunnen bieden aan onze patiënten.

Persoonlijke aandacht en begrip
Komt u bij ons in de praktijk dan staat er een enthousiast team voor je klaar om je te helpen met allerlei vragen op het gebied van welzijn en gezondheid. Van advies bij een verkoudheid tot intensieve begeleiding bij ernstige ziekte. Of van vragen over opvoeding tot persoonlijke begeleiding bij psychische klachten. U mag ons alles vragen, u belt of komt nooit voor niets. We zorgen ervoor dat u weer vooruit kunt. Wij zijn er voor jong en oud.

Optimaal bereikbaar
Om dit allemaal voor u te kunnen doen, zijn we goed bereikbaar en beschikbaar. Zo is onze telefoonlijn op alle werkdagen van 8.00-17.00 uur merendeels geopend en hebben we ruimte genoeg op onze spreekuren.
Uitgezonderd de woensdagmiddag en in de vakanties, dan is de praktijk dicht en wordt er voor waarneming gezorgd binnen de huisartsenkring in Best. U kunt via deze website ook nog tal van andere mogelijkheden gebruiken om met ons in contact te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld een online afspraak maken voor het spreekuur of ons een (beveiligde) e-mail sturen. Daarnaast is het mogelijk digitaal uw recepten bij te bestellen, uw uitslagen op te vragen of een stukje van uw dossier in te zien.

Professionele zorg
Natuurlijk helpen we u volgens de nieuwste inzichten in de huisartsenzorg. Ons team van huisartsen, verpleegkundig specialist, assistentes en praktijkondersteuners besteedt ruim aandacht aan nascholing en past onze werkwijze aan als dit voor u kwalitatief betere zorg betekent.

En nu?
We hopen dat u een beeld hebt gekregen hoe ons team er voor u kan zijn. Heeft u een goed gevoel en wilt u zich inschrijven? Dat kan op deze pagina direct. Natuurlijk kunt u ook nog even rondkijken op de site of maakt u een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit om u te ontmoeten!

Schrijf u nu in

Ik wil me inschrijven