De huisarts

Marloes van den Ouweland, huisarts wn
BIG registratienummer 89920926401

Marloes van den Ouweland, huisarts/ praktijkhouder
“Per november 2021 ben ik werkzaam als huisarts bij praktijk Dijkstraten en hierbij wil ik me graag aan u voorstellen. Ik ben Marloes van den Ouweland. Ik ben opgegroeid op een boerderij in de Noordoostpolder en heb vervolgens mijn geneeskunde opleiding gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd en ben toen verhuisd van Amsterdam naar Eindhoven. Ik heb werkervaring opgedaan als arts bij de kindergeneeskunde van het Maxima Medisch Centrum en de Spoedeisende Hulp van het Elkerliek Ziekenhuis. Vervolgens heb ik mijn opleiding tot huisarts gevolgd. Ik ben getrouwd en samen hebben wij een dochter. Ik ben enthousiast over mijn vak en als uw huisarts vind ik het belangrijk dat u alles met mij kan bespreken, samen kijken we dan waarmee u het beste geholpen bent.”

Over de praktijk zie hier.