De huisarts/ praktijkhouder

Marloes van den Ouweland, huisarts wn
BIG registratienummer 89920926401

Marloes van den Ouweland, huisarts/ praktijkhouder
“Per november 2021 ben ik werkzaam als huisarts bij praktijk Dijkstraten en hierbij wil ik me graag aan u voorstellen. Ik ben Marloes van den Ouweland. Ik ben opgegroeid op een boerderij in de Noordoostpolder en heb vervolgens mijn geneeskunde opleiding gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd en ben toen verhuisd van Amsterdam naar Eindhoven. Ik heb werkervaring opgedaan als arts bij de kindergeneeskunde van het Maxima Medisch Centrum en de Spoedeisende Hulp van het Elkerliek Ziekenhuis. Vervolgens heb ik mijn opleiding tot huisarts gevolgd. Ik ben getrouwd en samen hebben wij een dochter. Ik ben enthousiast over mijn vak en als uw huisarts vind ik het belangrijk dat u alles met mij kan bespreken, samen kijken we dan waarmee u het beste geholpen bent.”

Jean-Paul Kleijne, praktijkhouder
BIG registratienummer 39045743101

“In 1970 ben ik geboren in Halsteren, maar ik heb bijna mijn hele jeugd doorgebracht in Sint-Oedenrode. Ik heb 1 zoon en 1 dochter in de inmiddels volwassen leeftijd. Met veel plezier werk ik nu in onze bloeiende praktijk met onze eigen patiënten. 
In 2020 ben ik praktijkhouder geworden van deze praktijk. Ik ben verantwoordelijk voor de inrichting en kwaliteit van de zorg en personeel. Ik werk zelf niet als huisarts in de praktijk, dat doet Marloes. Ik vind het belangrijk dat ons team zich kan verplaatsen in de mensen die we helpen en dat er begrip en aandacht voor hen is. Dat doen we vanuit een professionele en klantvriendelijke benadering, met een optimale bereikbaarheid en beschikbaarheid.”

Over de praktijk zie hier.